søndag den 9. maj 2010

Velkommen

Velkommen kære læsere til ManuVisions ny blog.

Her vil vi fra tid til anden dele vores tanker og erfaringer - vores idéer og tiltag - historier og oplevelser. Vi byder kommentarer og spørgsmål velkommne.

Lørdag d. 8. maj 2010 afholdte vi åbent hus i ManuVision Huset Frederiksberg.

Vi havde over 30 besøgende i løbet af dagen, som bød på gratis prøve-behandlinger, -træning og -meditation. Derudover var der foredrag om "meningen med det hele" (man skal jo ikke sætte sit lys under en skæppe ;-) ) og "sansetur" rundt i huset, hvor gæsterne fik bind for øjnene, blev guidet rundt af Manuvision behandlere og ManuVision elever og fik lov at sanse og mærke huset - herunder med indlagte overraskelser (som vi ikke skal afsløre, skulle nogle af jer kære læsere ønske at opleve det på næste åbent hus arrangement).

Sanseturen var en stor succes, som næsten alle gæsterne turde kaste sig ud i.

Endvidere afholdte vi et gratis mini-kursus i Massageundervisning for Børn, hvor dagens små gæsterne lærte at massere deres medbragte forældrer.

Hele dagen blev der serveret forrygende hjemmebagt kage, sunde teer og syndig kaffe i "Café Slipper-og-Sukker" - Big Pun Intended!

Konklusionen på dagen var at det havde været en succes. Nysgerrige gæster havde "smagt" lidt på ManuVision, ManuVision behandlerne havde fået vist hvad de kunne og Manuvision eleverne havde fået prøvet deres færdigheder af i praksis. Det bliver ikke sidste gang vi afholder åbent hus.

Filip Rankenberg

1 kommentar:

  1. Åben hus i manuvision huset var super godt! God stemning som altid, ild i pejsen smil fra alle, gode kager :)og selvfølgelig rigtig godt program der var lagt for dagen. man fik det helt rigtige indtryk af hvad det hele går ud på. Klap jer selv på skulderen en ekstra gang. Dejligt med lidt træning og behandling :) Og super godt med sansetur det var en meget anderledes måde at komme rundt i huset på!

    SvarSlet